Driver kurma sırası

Lorex

Decapat
Ben PC topladım sisteme Windows 10 kurdum, BIOS ayarlarını ve BIOS güncellemesini yaptım AMD chipset driver yükledim ve kurdum. Ekran kartı driverını en son sürüm yükledim şimdi sırada ne var, neler yüklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurduysan ekran kartını sitesinden güncelle. Chipset sürücülerini kendi sitesinden kur. Geriye kalanları Windows Update bulacaktır. Aygıt yöneticisinde kurulmamış sürücü varsa donanım kimliğini paylaşın. Ben ve forumdaki arkadaşlar olarak yardımcı oluruz. Sürücü bulucu kesinlikle kullanma yanlış sürücü eski sürücü kurup bilgisayarı bozabiliyor.

Windows 10 kurduysan ekran kartını sitesinden güncelle. Chipset sürücülerini kendi sitesinden kur. Geriye kalanları Windows Update bulacaktır. Aygıt yöneticisinde kurulmamış sürücü varsa donanım kimliğini paylaşın. Ben ve forumdaki arkadaşlar olarak yardımcı oluruz. Sürücü bulucu kesinlikle kullanma yanlış sürücü eski sürücü kurup bilgisayarı bozabiliyor.
IMG_20190506_175716.jpg

Herhangi Bir eksik varmı ethernet filan?

Eki Görüntüle 391882
Herhangi Bir eksik varmı ethernet filan?
Hayır hepsi kurulmuş. Zaten Windows 10 gerekli sürücüleri kendisi kuruyor. Sadece ekran kartını kendiniz kursanız iyi olur çünkü eski sürüm kuruyor. Ekran kartını da kurduktan sonra kullanacağınız programları kurabilirsiniz. Steam'dir Chrome'dur vb.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı