Driver kurmak için Driver Booster önerir misiniz?

• Konuyu başlatan VP67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.400
Hayır, kesinlikle önermiyorum. Yanlış driver kurarak BSOD hatta sistemin çökmesini neden olabilir.
Kuracağınız sürücü hakkında, donanım kimliklerini paylaşarak şu bölümden destek alabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Hayır, kesinlikle önermiyorum. Yanlış Driver kurarak mavi ekran hatta sistemin çökmesini neden olabilir.
Kuracağınız sürücü hakkında, donanım kimliklerini paylaşarak şu bölümden destek alabilirsiniz. :)

Ben yapmıştım sorun olmadı.

2016' da Driver Booster, IObit Uninstaller ve ASC kullandım.

Driver Booster' in 9500GT için kurduğu sürüm Windows 10 uyumlu değildi. 2012' de çıkan sürümü kurmuş. Sorun mavi ekran.

ASC kullanmaya başladım. Ama Windows çöktü.

Driverleri manuel kurun. Optimiziasyon konusunda Wise,CCLeaner ve Ashampoo WinOptimiziter dışında kullanmayın.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki windows 7'mi önerirsiniz yoksa windows 8.1 mi? Windows 7 kullanmaktayım ve 8.1 e geçmeyi düşünüyorum fakat oyunlarda performans düşüşü yaşamaktan korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı