Driver kurmak için Driver Booster önerir misiniz?

Driver kurma programları yerine el ile kurulum yapın. Bu tür programlar alakasız sürücü ve gereksiz şeyler kurup mavi ekran hatalarına yol açabiliyor.

Format sonrası Chipset ve ekran kartını güncel bir şekilde indirip kurmanız çoğu zaman yeterli olacaktır.

Hayır, kesinlikle önermiyorum. Yanlış driver kurarak BSOD hatta sistemin çökmesini neden olabilir.
Kuracağınız sürücü hakkında, donanım kimliklerini paylaşarak şu bölümden destek alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ben yapmıştım sorun olmadı.

2016' da Driver Booster, IObit Uninstaller ve ASC kullandım.

Driver Booster' in 9500GT için kurduğu sürüm Windows 10 uyumlu değildi. 2012' de çıkan sürümü kurmuş. Sorun mavi ekran.

ASC kullanmaya başladım. Ama Windows çöktü.

Driverleri manuel kurun. Optimiziasyon konusunda Wise,CCLeaner ve Ashampoo WinOptimiziter dışında kullanmayın.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki windows 7'mi önerirsiniz yoksa windows 8.1 mi? Windows 7 kullanmaktayım ve 8.1 e geçmeyi düşünüyorum fakat oyunlarda performans düşüşü yaşamaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…