yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar format attım ve driverleri yükledim. Fakat sonradan touchpad ve klavye çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2016
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 6 Ağustos 2016 #2 Sistem özelliklerinizi belirtmemişsiniz. Kurduğunuz driverları söylememişsiniz. Sadece işletim sisteminizi biliyoruz, onu da konu açarken doğru seçtiğinizi varsayıyorum. Yardım edebilmemiz için daha fazla bilgi vermeniz gerek.
Sistem özelliklerinizi belirtmemişsiniz. Kurduğunuz driverları söylememişsiniz. Sadece işletim sisteminizi biliyoruz, onu da konu açarken doğru seçtiğinizi varsayıyorum. Yardım edebilmemiz için daha fazla bilgi vermeniz gerek.
yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2016 #3 Tamamdır. Bilgisayara format attım geçti. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2016