Driver nasıl güncellenir?

ErenizmYT

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayara format attım ve driver'leri güncellemek istiyorum. Bazı programlar var ama tam verimli çalışmıyor. Tüm driver'leri nasıl kurarım?

Hocam driverleri bilgisayarınızın sitesinden en güncel haliyle indirip kurabilirsiniz. Hangi programlarda ne gibi sıkıntılar yaşadığınızı belirtirseniz daha iyi çözüm bulabilirsiniz.

Bilmiyorsan sürücülerini ve hepsini kurmak istiyorsan; Cihazının markasını modelini aratırsın, anakartının desteklediği yardımcı yazılımlar dahil kurarsın istersen.

Intel Chipset
Intel MEI
Intel HD Graphic
Intel Proset/Kablosuz
Intel Wireless Bluetooth
Nvidia Grafik
Realtek HD Audio
Realtek Ethernet
Realtek Card Reader

Bende bunlar var mesela. Ama yardımcı yazılım değil bunlar, temel sürücüler.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayara format attım ve driver'leri güncellemek istiyorum. Bazı programlar var ama tam verimli çalışmıyor. Tüm driver'leri nasıl kurarım?
Selamlar öncelikle denetim masasını açıp Donanım ve Ses e tıklayınız oradan aygıt yoneticisi olacak ona tıklayarak tüm sürücüleri güncelleyebilirsiniz.Ekran kartının driverini istiyorsanız kartınızın modelini yazarak webden bulabilirsiniz.

Oradaki sürücülür güncel olmuyor. Nerdeyse 1 yıl geriden geliyorlar.

Program kullanmayın bende programla yükledim bir iki defa, restart attığımda pc açılmıyordu.İntel'in kendi güncelleme uygulamasını indirebilirsiniz.Windows update kullanabilirsiniz ama program kullanmayın.

2 Seçeneğiniz var:
  1. Program ile hepsini beraber kurmak.
  2. Manuel olarak bileşen sitelerinden kurmak.
Öncelikle program ile kurmayı tavsiye etmiyorum neden diye soracak olursanız bazen hatalar verebiliyor veya yanlış driverler yükleyebiliyor.
Manuel olarak kurmak için kullandığınız bileşenin marka sitesine giriyorsunuz "Download" veya "Driver" tarzında kategorilerden modelinizi seçip indiriyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…