efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 17 Temmuz 2023 #4 Sadece driver pack değil bütün sürücü güncelleme programları güvenli değil. Sürücüleri, donanımı üretenlerin siteden indirebilirsin.
Sadece driver pack değil bütün sürücü güncelleme programları güvenli değil. Sürücüleri, donanımı üretenlerin siteden indirebilirsin.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 Değil.
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 17 Temmuz 2023 #6 efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştır'ı aç. CMD yaz. Açılan pencereye winget upgrade --all Bunu yaz Enter'e bas programsız şekilde güncellersin.
efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştır'ı aç. CMD yaz. Açılan pencereye winget upgrade --all Bunu yaz Enter'e bas programsız şekilde güncellersin.
Sueyda Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek yks çalışanı 17 Temmuz 2023 #7 efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmanı asla önermem...
efeakbga46 dedi: Driverların hepsini otomatik kurmak istiyorum. Driver packi çok kötüleyen var driver pack kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmanı asla önermem...
M moidmo Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 339 Çözümler 5 17 Temmuz 2023 #8 Güvenli değil, kullanmayın. Benim bios komple silinmişti bu program yüzünden, CH341A ile tekrar yükleyebilmiştim de öyle kurtardım.
Güvenli değil, kullanmayın. Benim bios komple silinmişti bu program yüzünden, CH341A ile tekrar yükleyebilmiştim de öyle kurtardım.
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #9 moidmo dedi: Güvenli değil, kullanmayın. Benim BIOS komple silinmişti bu program yüzünden, CH341a ile tekrar yükleyebilmiştim de öyle kukurtardım. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı okuduktan sonra kurmamaya karar verdim
moidmo dedi: Güvenli değil, kullanmayın. Benim BIOS komple silinmişti bu program yüzünden, CH341a ile tekrar yükleyebilmiştim de öyle kukurtardım. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı okuduktan sonra kurmamaya karar verdim