Driver Pack Güvenli midir?

m3081

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi Driver Pack uygulaması güvenli midir? YouTube'da birisi öneriyordu.

Uygulamanın güven konusunda bir sıkıntısı yok ama bazen farklı driver kurup sorun yaşatabiliyor. Eskiden başıma gelmişti. Tavsiyem anakart üreticisinin sitesinden indirip kurun.

Ben bu tarz programları önermem. Ha zorunluyum dersen Driver Booster yerine kesinlikle bu dediğin programı öneririm. Driver Booster ben dahil bir çok kişiye yanlış driver yükledi.

Evet arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi driver pack uygulaması güvenli midir? YouTube'da birisi öneriyordu.
Bu tarz programları kullanmanızı tavsiye etmem. Nedeni ise yükledikleri sürücülerin çoğu zaman WHQL imzalı sürücüleri yüklememesi. Bunun sonucunda ise mavi ekran ve birçok hatalar beraberinde geliyor. El ile üreticilerin sitelerinden indirmeniz en sağlıklı yöntem olacaktır.

Otomatik driver yüklüyormuş. İnandık tamam.

Sürücüleri elinizle tek tek manuel olarak yükleyin. Otomatik driver kuran, güncelleme yapan programlar kullanmayın.

Ben driverlarımı driver pack'ten güncelliyorum. Daha önce sorun yaşamadım ama tabi ki doğru olan ürünün orjinal sitesindeki driverları kurmak.
Evet arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi Driver Pack uygulaması güvenli midir? YouTube'da birisi öneriyordu.
Ürünün kendi orjinal driverlarını bulup güncellemeni tavsiye ederim.

3. parti sürücü kurma yazılımlarının hiçbiri güvenli değil ve doğru değil. En iyii donanım kimliğine göre manuel olarak kurmak. Kendi orjinal sitelerinden kurmak.

Sıkıntı orada işte ekran kartı biraz eski Windows 10 kullanıyorum ve ekran kartının Windows 10'a driver ı yok en son 8'de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…