Driver Pack Solution sonrası İnternet Bağlantı Sorunu

Seiko256

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar! Sürücülerimi güncellemek için Driver Pack Solution'u kendi sitesinden internet üzerinden kurulum seçeneğiyle çalıştırdım ve internetim dahil birçok şeyi güncelledi. Sonrasında internete bağlanamadım. DNS değiştirdim bu sefer bağlandım ama çok yavaştı. Bunun sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 'da bende aynı sorunu yaşamıştım. Sürücüler kısmından eski sürücüye dönmelisin. Bende şu an pasif, sende aktiftir.

Dün açtığınız konuda size bu programın yanlış sürücü yükleyebileceğini söylemişlerdi ama siz yinede kendi sitesinden indirip kurmak yerine gittiniz ve bu programa güvendiniz. Demekki söylenilenlerin bir sebebi varmış.

Windows 10 'da bende aynı sorunu yaşamıştım. Sürücüler kısmından eski sürücüye dönmelisin. Bende şu an pasif, sende aktiftir.
Eki Görüntüle 231995
Sistem geri yükleme yaptım. Ama format atıldığı zaman illa ki bu sorunla yüzleşeceğim. Acaba 10GB olanını mı indirmek gerek ?

Format attığım takdirde sizin dediğinizi yapacağım zaten. Güncellemek için yaptım.

Sistem geri yükleme yaptım. Ama format atıldığı zaman illa ki bu sorunla yüzleşeceğim. Acaba 10GB olanını mı indirmek gerek ?
Yok farketmiyor bazen böyle hatalar olabiliyor. Teknik Servis işi yapmıyorsanız kullanmayın bu programları. Zaten 1 tane bilgisayarınız var onunda sürücülerini güzelce indirip temiz olarak kurulum yapın. O programları genelde teknik servis işi yapan arkadaşlar kullanıyor. Oldukça da işe yarıyor, çünkü hata oranı düşük.

Peki ekran kartımın kendi uygulaması var, o hariç diğer hangi donanımları güncellemem şart Windows Update'den sonra ? Sanıyorum ki hepsini güncellemem gerekmiyor...

Peki ekran kartımın kendi uygulaması var, o hariç diğer hangi donanımları güncellemem şart Windows Update'den sonra ? Sanıyorum ki hepsini güncellemem gerekmiyor...
Anakart markanın web sitesinde güncel sürücüler var zaten. Ona ek olarak sadece ekran kartı kalıyor.

Anakart markanın web sitesinde güncel sürücüler var zaten. Ona ek olarak sadece ekran kartı kalıyor.
Cahilliğime verin, sağlama almak için soruyorum, ekran kartı Nvidia kendi uygulaması var; fare, klavye, kulaklık kendi uygulamaları var; işlemci ile anakart sadece internetten indirilecek değil mi ? Ses kartım yok anakartın içindekini kullanıyorum. Birde SSD ile harddisk, bunlara gerek var mı ? Ethernet'i kendisi alıyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…