Mrcelik Hectopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #11 Mirdem dedi: Program kullanmanızı önermem zira sistemin durumu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarımla ilgili driverları nerden bulabilirim.
Mirdem dedi: Program kullanmanızı önermem zira sistemin durumu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarımla ilgili driverları nerden bulabilirim.
Mirdem Kilopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 261 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #12 Sisteminiz Dizüstü mü? Değilse her ürün için üreticilerin sitelerinden edinebilirsiniz. Nvidia,İntel vs.
Sisteminiz Dizüstü mü? Değilse her ürün için üreticilerin sitelerinden edinebilirsiniz. Nvidia,İntel vs.
Mrcelik Hectopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #13 Ürün Asus X550j dizüstü. Şu modelin driverları'nı yüklesem olur mu: X550JX | Notebook | ASUS Türkiye
Mirdem Kilopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 261 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #14 Mrcelik dedi: Ürün Asus X550j dizüstü. Şu modelin driverları'nı yüklesem olur mu: X550JX | Notebook | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Tam model numarası verin ben size uygun olan sürücü sayfasını atayım.
Mrcelik dedi: Ürün Asus X550j dizüstü. Şu modelin driverları'nı yüklesem olur mu: X550JX | Notebook | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Tam model numarası verin ben size uygun olan sürücü sayfasını atayım.
Mrcelik Hectopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #15 Mirdem dedi: Tam model numarası verin ben size uygun olan sürücü sayfasını atayım. Genişletmek için tıkla... Model: Asus X Series X550JX-XX171D Notebook Laptop'un üstündeki etikette asus X550j yazıyor sadece.
Mirdem dedi: Tam model numarası verin ben size uygun olan sürücü sayfasını atayım. Genişletmek için tıkla... Model: Asus X Series X550JX-XX171D Notebook Laptop'un üstündeki etikette asus X550j yazıyor sadece.
Mirdem Kilopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 261 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #16 Tamamdır attığınız link sizin için geçerli oradan indirebilirsiniz.
Mrcelik Hectopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2017 #17 Mirdem dedi: Tamamdır attığınız link sizin için geçerli oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam driverları güncelledim sorun hala devam ediyor güvenli mod da baktığımda driverlar hala hata veriyor.
Mirdem dedi: Tamamdır attığınız link sizin için geçerli oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam driverları güncelledim sorun hala devam ediyor güvenli mod da baktığımda driverlar hala hata veriyor.