minidump.rar
Son zamanlarda Call of Duty Mobile emülatör oyunu oynayarak Facebook'ta yayın yapmaktayım ve bu hatayı almaktayım. Ekran kartı, anakart driverlarını güncelledim hatta defalarca formatta attım. En son bu gece bu hatayı aldım ve hatayı aldıktan sonra BIOS'u güncelledim ayrıca.
Bu videodaki işlemleri uyguladım. Ancak tekrar etmesini istemiyorum. Yayın yaptığım için bu durum yaşandıkça sorun olmakta. Bu son mavi ekrandan önce 1 hafta boyunca hiç mavi ekran hatası almamıştım ancak şimdi tekrar tekrar başıma gelmeyeceğinin garantisi yok sanırım.
O video ile problemin alakası yok ilk olarak bunu belirteyim.
Corsair araçları neden var sistemde? Kaldırın.
BIOS güncelle. Güncelleme sonrası optimize defaults yap ve sistemi test et.
O video ile problemin alakası yok ilk olarak bunu belirteyim.
Corsair araçları neden var sistemde? Kaldırın.
BIOS güncelle. Güncelleme sonrası optimize defaults yap ve sistemi test et.
corsair kulaklık ve mouse kullandığım için var corsair aracı kulaklığın surroundunu açıyorum. problem oysa silerim tabi de yerine ne kullanabilirim?
BIOS' u aynen attığınız dosyayla güncellemiştim dün gece birazdan yayın yaparak test edeceğim. bir de şöyle bir şey var oyunu açıp yayına girdikten 1 saat sonra alıyorum mavi ekranı her seferinde.
biosu güncelledim optimize defaults yaptım ve az önce test ettim sistemi ve tekrardan mavi ekran hatası aldım. şimdi ekran kartı driverını eski sürüme getirip deneyeceğim. umarım sorun çözülür. @claus
ekran kartı driverını kurunca ekran bu şekilde renk değiştiriyor ve reset attığım zaman kendine geliyor. bu normal mi acaba?
ekran kartı driverını eski sürüme getirdim. sorun daha da sıklaştı.