7o7 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #11 Dosyaları paylaşınla neyi kastettiniz? Format atmayı denemiştim işe yaramamıştı. Ve birde bu "Driver bulma programını kullananlara yardım etmiyorum" prensip midir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2014
Dosyaları paylaşınla neyi kastettiniz? Format atmayı denemiştim işe yaramamıştı. Ve birde bu "Driver bulma programını kullananlara yardım etmiyorum" prensip midir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Temmuz 2014 #12 Aynı şeyler duruyor. Ahmet'in dediği gibi format atman lazım. Zaten sürücü bulucu kullandığından bundan sonra yardım etmezdim, format attıktan sonra sadece ekran kartı sürücünü İntel ve Nvidia sitesinden indir.
Aynı şeyler duruyor. Ahmet'in dediği gibi format atman lazım. Zaten sürücü bulucu kullandığından bundan sonra yardım etmezdim, format attıktan sonra sadece ekran kartı sürücünü İntel ve Nvidia sitesinden indir.