Driver sorunlu ekran kartı alınır mı?

Evet hocam, o kartları biliyorum onlar sahte kartlar zaten de benim baktığım ASUS'un tek fanlı GTX 1050'si idi.

Evet hocam, o kartları biliyorum onlar sahte kartlar zaten de benim baktığım ASUS'un tek fanlı GTX 1050'si idi.

Hocam iyi okudunuz mu açıklamayı?

Fotoğraftaki bölgeye tornavida sürttüğüm için kartı bozmuştum, bir teknisyen yeniden kondansatör ve direnç takarak tamir etti.
Kart normal sorunsuz çalışıyor ama Driver'ını kurduğumda görüntüde böyle çizgiler çıkıyor. Driver kurulmadığında görüntüde herhangi bir sorun yok

GET üzerinden ödeme varsa, tercih edilebilir. Fakat bu bozuk kart işleri tam bir kumar.

Aslında bu konuyu bir yandan da merak ettiğimden açtım çünkü piyasada driver yükleyince görüntüyü kesen çok fazla ekran kartı görmüştüm o yüzden merak edip sordum.

Okudum da merak ettiğim böyle kartların driver yükleyince görüntüde bir değişiklik olmadan sorunsuz bir şekilde kullanamaz mıyız? Yani kartı tamir edemez miyiz? diye merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…