Driver ve BIOS Sürümü Güncelleyici

Bartu_Demirhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CPU -Z programını indirdim bilgisayarı aldığımdan beri ne güncelledim ne bişey . Zaten bilgisayar çok ısınıyor bi bakiyim dedim driverlar 2011'den kalma . Yani bu bilgisayarın piyasaya sürülüş tarihi . Bana driverları ve BIOS'un eski olup olmadığını belirletip yükleyemem gerektiğini gösteren bir uygulama istiyorum . Ne önerirsiniz ? CPU - Z beni BIOSAgentPlus ve DriverAgent linklerine attı ama sizin de görüşlerinizi almak isterim . Ne öneriyorsunuz ?

Bilgisayarınız ısınıyor mu peki ? Ben şu an Balanced'dayım hiçbir oyun açık değil ve ısınıyor altında soğutucu olmasına rağmen :( Bazen azalıyor bazen çıldırıyor falan :(

Şaka maka hiç yardım edecek yok mu ? Siz hangi programlarla bu sorunu giderdiniz ?

Slimware driver ile driverlarınızı güncelleyebilirsiniz, ücretsizdir. Bios için ise bilgisayarın ücretici sitesine bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT540M Driverını güncelledim mavi ekran verdi ve dedi ki bu ilk defa oluyosa baştan başlatın tekrarlanıyosa şu yönergeyi uygulayın diye anlatıyodu bende ilk defa oldu baştan başlattım. Sonra baktım GT540M'de download driver diyor mu diye baktım demiyordu. Bu bir sıkıntı mıdır normal midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede gt540m var öyle bir şey olmadı.

Bir yerde yanlışlık yapmışsınızdır. Isınmanın driverle ilgisi yoktur. En son nezaman fanlar ve termal macun değiştirildi?
Ekran kartı sürücü için ise işletim sistemini ve kaç bit olduğunu belirt.

Bartu, sen sistemin hakkında bilgi vermeden nasıl yardım isteyip alamıyorsan. Biz de sana istediklerimizi yapmadan birşey alamazsın.
Aida64 HTML Raporu oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal
Oluştur ve bizle paylaş. Win8.1.1 formatı atıp vereceğim sürücüleri kur. Sürücü bulma programı kullanmamanız gerekli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı