yiğit Üzümcü Zeptopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Driver Verifeir'i açtıktan sonra bir rapor vesaire almam (şu sürücüde sorun vardır gibi) gerekiyor muydu? Almam gerekiyorsa nereden ulaşabilirim bu bilgiye? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Driver Verifeir'i açtıktan sonra bir rapor vesaire almam (şu sürücüde sorun vardır gibi) gerekiyor muydu? Almam gerekiyorsa nereden ulaşabilirim bu bilgiye?
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Sorunun cevabını bilmiyorum ama şu anda konularda art arda 4 konu açmışsın, bunu nasıl yaptın?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Arthur Morgan47 dedi: Sorunun cevabını bilmiyorum ama şu anda konularda art arda 4 konu açmışsın, bunu nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Tahminim moderatör bir konuda 4 farklı soru sorduğunu görünce soruları konulara bölmüştür.
Arthur Morgan47 dedi: Sorunun cevabını bilmiyorum ama şu anda konularda art arda 4 konu açmışsın, bunu nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Tahminim moderatör bir konuda 4 farklı soru sorduğunu görünce soruları konulara bölmüştür.