Driver yüklendikten sonra Windows klavye ve mouse'u algılamıyor

Atillacan0

Hectopat
Daha fazla  
Format atalı yaklaşık 1 hafta oldu, klavyemin driverını kurmamıştım RGB'siyle uğraşmadığım için. Bugün kurdum, yeniden başlatmamı istedi, başlatınca klavye ve mouse algılamıyor, kilit ekranında kaldım. Bilgisayar açılırken BIOS'a girebiliyorum, klavye orada çalışıyor ama Windows algılamıyor. Format harici çözümü var mıdır?

Windows'u güvenli modda başlatın.

Açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basın. Bu menüden güvenli modu ile Windows'u başlatın ve sürücüleri kaldırın.

Bilgisayarı açamıyorum ki. Açmadan güvenli moda nasıl giriliyordu.

Açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basın. Bu menüden güvenli modu ile Windows'u başlatın ve sürücüleri kaldırın.

Bir deneyeyim sağ olun hocam.

Güvenli moda girerken de parola istiyor ama ne mouse ne klavye çalışmadığından giremiyorum.

Bir deneyeyim sağ olun hocam.

Güvenli moda girerken de parola istiyor ama ne mouse ne klavye çalışmadığından giremiyorum.

Farklı bir klavye mouse bağlayın hocam. Ana sürücülerin yerine indirdiğiniz sürücü geçmiş olabilir. Yaptıktan sonra çalışmayan cihazları Aygıt Yöneticisi'nden kaldırma işlemini yaparak Windows'un otomatik sürücü kurmasını sağlayın.

Farklı bir klavye mouse bağlayın hocam. Ana sürücülerin yerine indirdiğiniz sürücü geçmiş olabilir. Yaptıktan sonra çalışmayan cihazları Aygıt Yöneticisi'nden kaldırma işlemini yaparak Windows'un otomatik sürücü kurmasını sağlayın.

Farklı klavyeyle de denedim ama nafile sonuç aynı maalesef. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

Farklı klavyeyle de denedim ama nafile sonuç aynı maalesef. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

Format dışı başka bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı