Merhaba RX 550 4 GB sahibiyim ve dun bilgisayarım aniden kapandı ve bilgisayarı sıfırladım. Sıfırladıktan driver kuracaktım ki ekran yine gitti ne yapmam gerek garantiye gotursem alırlar mı kartı acaba?
Arkadaş sorunu bilmediği için buraya yazmış. Sonrasında açıklama yaparken hazır kullandığı sistemde böyle bir sorun ile karşılaştığını ve sonrasında PC'yi sıfırladığını ve ardından driver yükleyince tekrar aynı sorun ile karşılaştığını belirtmiş. @Blacksidemre Açıklamayı okudunuz mu ?
Arkadaş sorunu bilmediği için buraya yazmış. Sonrasında açıklama yaparken hazır kullandığı sistemde böyle bir sorun ile karşılaştığını ve sonrasında PC'yi sıfırladığını ve ardından driver yükleyince tekrar aynı sorun ile karşılaştığını belirtmiş.
AMD'nin otomatik sürücü yükleme programını kullandığını söylemişti. Driverları elle yüklemek her zaman daha iyidir. Doğru sürücüyü elle yüklemesi daha iyi olacaktır.
Merhaba RX 550 4 GB sahibiyim ve dun bilgisayarım aniden kapandı ve bilgisayarı sıfırladım. Sıfırladıktan driver kuracaktım ki ekran yine gitti ne yapmam gerek garantiye gotursem alırlar mı kartı acaba?