Z Zaharyas Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 17 10 Ağustos 2024 #1 Bayağı iyi fiyata bu kartı buldum. Driver yüklenince görüntü vermiyormuş. Sorunu ne olabilir acaba alsam düzeltebilir miyim? Herhangi fiziksel hasara uğramamış. Son düzenleme: 10 Ağustos 2024
Bayağı iyi fiyata bu kartı buldum. Driver yüklenince görüntü vermiyormuş. Sorunu ne olabilir acaba alsam düzeltebilir miyim? Herhangi fiziksel hasara uğramamış.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Kaç TL? Artı 0 Eksi
KS KS Z Zaharyas Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 17 10 Ağustos 2024 #3 Enlightened dedi: Kaç TL? Genişletmek için tıkla... 1200 tl Artı 0 Eksi
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.369 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 Driver güncellemeden kart düzgün bir çalışma göstermez bence almayın. Ama alırsanız da bir süre idare eder. Artı 0 Eksi
Driver güncellemeden kart düzgün bir çalışma göstermez bence almayın. Ama alırsanız da bir süre idare eder.
KS KS Z Zaharyas Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 17 10 Ağustos 2024 #5 QTV dedi: Driver güncellemeden kart düzgün bir çalışma göstermez bence almayın. Ama alırsanız da bir süre idare eder. Genişletmek için tıkla... Düzeltme şansım varsa alacam sorun neyden olur çözebilir miyim onu merak ediyorum Artı 0 Eksi
QTV dedi: Driver güncellemeden kart düzgün bir çalışma göstermez bence almayın. Ama alırsanız da bir süre idare eder. Genişletmek için tıkla... Düzeltme şansım varsa alacam sorun neyden olur çözebilir miyim onu merak ediyorum
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.369 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 Zaharyas dedi: Düzeltme şansım varsa alacağım sorun neden olur çözebilir miyim onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum onu daha iyi bilenler illaki vardır ama direkt kartın kendisi ile ilgilide olabilir. Artı 0 Eksi
Zaharyas dedi: Düzeltme şansım varsa alacağım sorun neden olur çözebilir miyim onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum onu daha iyi bilenler illaki vardır ama direkt kartın kendisi ile ilgilide olabilir.