DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL hatası

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Hayırlı sabahlar herkese. Sistemim de geceden bu yana 2-3 sefer mavi ekran hatası aldım. En son verdiği hatayı görebildim sadece hızlı geçtiği için maalesef göremedim. En son mavi ekran verdiğin de DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL yazıyordu. Şunu da eklemek istiyorum. Benim sistemim de garip bir şeyler var hala çözemedim ama 3-5 ay sorunsuz kullanıyorum sonra bu şekilde mavi ekran hataları vererek birkaç gün uğraştırıyor beni daha sonra kendi kendine geri düzeliyor yine 3-5 ay sorunsuz devam ediyor :) şu an yine aynısını yapmaya başladı sanırım. ETS 2 oynarken mavi ekran verdi bu arada. Oyundan durduk yere attı 2-3 dakika sonra da mavi ekran verip yeniden başlattı kendini. Bir de şunu fark ettim. 1-2 gün öncesine kadar takılmayan oyunlar da şu an anlık takılma ve FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Bununla mı alakalı bilmiyorum. Örneğin 100FPS oynadığım bir oyun bir anda 90FPS'e düşüyor o ara takılma giriyor oyuna. Normalde böyle değildi. Şu an bu konuyu açarken bile mavi ekran yedim :) tarayıcı da hangi site açıksa bir anda " bu sayfa bir sorun yaşıyor " diye ekran geliyor daha sonra mavi ekran veriyor. Ben işin içinden çıkamadım. Dosyaları inceleyebilir misiniz acaba?

Edit: Islc programı arkada açık sürekli RAM ayarları ile oynamıştım ondan sonra olmaya başladı sanki bunun bir etkisi olur mu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı