DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL hatası

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Hayırlı sabahlar herkese. Sistemim de geceden bu yana 2-3 sefer mavi ekran hatası aldım. En son verdiği hatayı görebildim sadece hızlı geçtiği için maalesef göremedim. En son mavi ekran verdiğin de DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL yazıyordu. Şunu da eklemek istiyorum. Benim sistemim de garip bir şeyler var hala çözemedim ama 3-5 ay sorunsuz kullanıyorum sonra bu şekilde mavi ekran hataları vererek birkaç gün uğraştırıyor beni daha sonra kendi kendine geri düzeliyor yine 3-5 ay sorunsuz devam ediyor şu an yine aynısını yapmaya başladı sanırım. ETS 2 oynarken mavi ekran verdi bu arada. Oyundan durduk yere attı 2-3 dakika sonra da mavi ekran verip yeniden başlattı kendini. Bir de şunu fark ettim. 1-2 gün öncesine kadar takılmayan oyunlar da şu an anlık takılma ve FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Bununla mı alakalı bilmiyorum. Örneğin 100FPS oynadığım bir oyun bir anda 90FPS'e düşüyor o ara takılma giriyor oyuna. Normalde böyle değildi. Şu an bu konuyu açarken bile mavi ekran yedim tarayıcı da hangi site açıksa bir anda " bu sayfa bir sorun yaşıyor " diye ekran geliyor daha sonra mavi ekran veriyor. Ben işin içinden çıkamadım. Dosyaları inceleyebilir misiniz acaba?

Edit: Islc programı arkada açık sürekli RAM ayarları ile oynamıştım ondan sonra olmaya başladı sanki bunun bir etkisi olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…