Çözüldü DRIVER_IRQL_NOT_LESS_EQUAL Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamii4

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası verir oldu. Vereceğim dmp dosyaları sadece bunlardan iki tanesi. Sürekli mavi ekran yiyorum.
Farklı bir forumdan konu açtığımda DDU ile silip kurmamı söylediler, denedim, yine de olmadı.

Minidump dosyaları: dmp.

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası verir oldu. Vereceğim DMP dosyaları sadece bunlardan iki tanesi. Sürekli mavi ekran yiyorum.
Farklı bir forumdan konu açtığımda DDU ile silip kurmamı söylediler, denedim, yine de olmadı.

Sorunun kaynağını buldum RAM'lerde kaynaklanıyormus geçen ay yükseltmek amaclı diğer slotada RAM takmıştım ama ilk RAM'la uyuşmadığı için sorun çıkarmış temlerden birini cikardigimda gayet sağlıklı bir şekilde çalışmaya basladi.
F1 olmalı, fotoğraf atar mısınız?

F1 yaptıktan sonra BIOS'a attı oradan ayarlarımı yaptıktan sonra F10 yaptım ve kaydedip çıktım kendini yeniden başlatırke tekrardan aynı hata fanlar dönüyor ama hiçbir şey olmuyor (ayrıca harddiskten bir ses gelirdi normalde PC açtığımda o ses gelmiyor HDD sorunlu olabilir mi?

Son düzenleme:
Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası verir oldu. Vereceğim DMP dosyaları sadece bunlardan iki tanesi. Sürekli mavi ekran yiyorum.

Sorunun kaynağını buldum RAM'lerde kaynaklanıyormus geçen ay yükseltmek amaclı diğer slotada RAM takmıştım ama ilk RAM'la uyuşmadığı için sorun çıkarmış temlerden birini cikardigimda gayet sağlıklı bir şekilde çalışmaya basladi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı