Çözüldü "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

EchoX

Hectopat
Yer
Skalitz/Bohemya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12500h RTX 3050 Tİ 8x2 16 GB RAM 1,5 TB SSD
RAM
2x2 GB 1066 Mhz Samsung RAM
SSD veya HDD modeli
Hitachi 500 GB
Ekran kartı
Nvidia GT 240M
İşlemci
İntel Core 2 Duo P7370 2 Ghz
Acer Aspire 5739g laptopumda GeForce NOW üzerinde oyun oynarken bu hatayı alıyorum. Özellikle uzun oyun sürelerinde başıma geliyor. DDU ile ekran kartı sürücümü silip geri yükledim sorun çözülmedi. Çözümü nedir? Yakın zamanda SSD alıp sistemime format atmayı planlıyorum.
Minidump

Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller sürücüsünü güncelleyin:

Hocam ethernet kablosuna geçmiştim, geçtikten sonra bu hatayı almaya başlamıştım yüksek ihtimal kablodan dolayı olur diyordum sanırım tahminim doğru çıktı 😀 Şimdi attığınız driver'ı indirip deneyeceğim yeniden, teşekkürler yanıtınız için, dönüş yapacağım.

Hocam @Dümdüz yeniden rahatsız ediyorum ama nasıl kuracağım sürücüyü?
1662045968582.png

Hocam ethernet kablosuna geçmiştim, geçtikten sonra bu hatayı almaya başlamıştım yüksek ihtimal kablodan dolayı olur diyordum sanırım tahminim doğru çıktı 😀 Şimdi attığınız driver'ı indirip deneyeceğim yeniden, teşekkürler yanıtınız için, dönüş yapacağım.

Hocam @Dümdüz yeniden rahatsız ediyorum ama nasıl kuracağım sürücüyü?
Eki Görüntüle 1503539
Hocam burada anlatılıyor: Setup Dosyası Olmayan Sürücüleri Yükleme

Hocam kurdu sürücüyü teşekkür ederim yardımınız için yüksek ihtimal sorunum çözüldü ben yine de daha sonra bakacağım.

@Dümdüz Hocam bugün yine GeForce Now üzerinden oynarken aynı mavi ekran hatasını aldım.
Minidump

Son düzenleme:
Çözüm
Bunu dene:

Hocam belki cihazlar aynı olmadığı için sorun çıkıyor olabilir benim ethernet kontrolcüm AR 8131.

Bunu dene:

Hocam bu sürücüyü başarıyla kurdu bakalım ne olacak teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı