Driver Booster kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız söylemelisiniz. Çünkü kullandıysanız format atmanızı isteyeceğim.
Ekran kartı sürücünü nasıl güncelliyorsunuz? Ekran kartı sürücünü güncellemelisin.
Anakartına ekran kartına taktığın PCI slotunu kontrol eder misin? Hiç zarar görmüş mü?
Ekran kartına OCCT yazılımı ile 3D testi yap. 10 dakika civarı yap. Crash verirse söyleyin.
Sorun belli gibi gözüküyor. "ekran kartı". Ama biz elimizden geleni yapalım.
"Sfc /scannow" rehberini uygula. Çıkan sonucu ekran görüntüsü al ve benimle paylaş.
SFC /scannow nedir ve ne işe yarar?
BIOS sürümünün hem aşırı eski hem o eski zamanın beta bir sürümü olarak gözüküyor. BIOS sürümün F24C şu an. BIOS sürümünü güncellemen gerekiyor. Anakart sitesini verdim. Orada bulunan "Note" yazılarını okumalısın. Şu yazıları oku ve ona göre yapmalısın.
Eki Görüntüle 919727
Supports AMD 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 2 DIMM USB Type-A ile Hızlı USB 3.1 Jen. 2 PCIe NVMe ve...
Yonga seti sürücünü güncelle.
Olay görüntüleyicisi raporunu paylaş.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizlesin.
Dediklerimi güvenli mod içerisinde yapmaya çalışın.
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların