Arkadaşlar öncelikle merhaba biraz hikaye tadında olucak yorulmadan yardımcı olursanız sevinirim. Fotoğraflarda görünen ekran bozuklukları mavi ekran hatası ile beraber 2 teknik servise götürdüm saatlerce test ettiler, sorun bulamadılar. Kendi evime getirdim, sorun devam etti. Garantiye gönderdim ekran kartını sorun bulamadılar geri gönderdiler. Bu arada bahane ederek RAM'leri sıfır aldım sorun düzelmedi. PSU güç kaynağı aldım evle elektirik akımı ile alakalıdır belki diye düzelmedi. Teknik bilgiye sahip kim varsa sorduğumda ekran kartı dendi ve tekrar gönderdim. 4 saat dediğim oyunlarda test edip tarafıma video linki attılar. Ekran kartı taktım ve 2 gün test etme sürecimde mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyalarını ve arıza goruntulerini ekleyeceğim bir aydır uğraşıyorum.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
www.technopat.net
Mavi ekran aldıysanız minidump dosyasını paylaşın.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
www.technopat.net
Mavi ekran aldıysanız minidump dosyasını paylaşın.
Mavi ekran almadım no signal yazısı ardından kasa çalışmaya devam etti ekranda görüntü kalmadı resetledim.
Furmark testi bitince harddiskde olan CS go yu SSD ye kurucam birde öyle denicem
HATALAR SIRASIYLA:
Lisans Etkinleştirme (slui.exe) şu hata koduyla başarısız oldu:
hr=0x803F7001
Komut satırı bağımsız değişkenleri:
RuleId=31e71c49-8da7-4a2f-ad92-45d98a1c79ba;Action=AutoActivate;AppId=55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f;SkuId=3ae2cc14-ab2d-41f4-972f-5e20142771dc;NotificationInterval=1440;Trigger=NetworkAvailable
Lisans Etkinleştirme (slui.exe) şu hata koduyla başarısız oldu:
hr=0x80072EE7
Komut satırı bağımsız değişkenleri:
RuleId=31e71c49-8da7-4a2f-ad92-45d98a1c79ba;Action=AutoActivate;AppId=55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f;SkuId=3ae2cc14-ab2d-41f4-972f-5e20142771dc;NotificationInterval=1440;Trigger=NetworkAvailable
Bu arada testin yaklaşık 25. dk.sındayız. 5-6 defa görüntü dalgalanıp, siyah ekran gelip görüntü geri düzeldi.
@DnzGamebox farklı bir kabloyla veya başka bir slotta deneyin görüntü almak için. Sistem raporunu bizle paylaşman lazım. Test sırasında da arka planda bir şeylerle uğraşmayın.
Test raporu sonrası diğer test için birkaç video izleyecektim ki ekran görüntüsü bozuldu ve ekran kapandı bir süre bekledim gelmedi resetledim HDMI yerine DS takmıştım bu esnada, 120SSD James Donkey kullanmışsınız ben iki yıldır kullanıyorum bir sorun olmamıştı onla alakalı olabilr mi? Düşününce ekran kartı zorlanınca oluyor, kafamda deli sorular.
Video linkine giremiyorum sorun bendemi acaba.
Arkadaşta 8 GB var ama benim kasa PSU'sunda harici giriş olmadığından takamadım, ona vereyim, kullansın; olmadı benim kartı. Sorunu çözer çözmez set olarak satacağım, psikolojik olarak beni yordu, baştan toplayacağım.
Ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı aldım iki sefer, bu yeterli bir kanıt olabilir mi?
Tekrardan mavi ekran verdi, yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı çöktü hatası da aldım Forest'a girerken, yeniden başlattım düzeldi. Warzone girdim ve mavi ekran verdi. "işlemci mi acaba sorunlu parça?" diye düşünmeye başladım.