İnternette gördüğüm kadarıyla sürücülerden kaynaklı oluyormuş bilgisayara 3 4 gün önce NVIDIA'nın ekran kartı güncellemesini yapmıştım bir de bugün Kaspersky'ı sildim mavi ekran hatasından sonra neden olabilir bu sorun?
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
PCIe<sup>®</sup> 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel<sup>®</sup> 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel<sup>®</sup> H510 (LGA 1200) micro ATX anakart
Kapalı hocam bir de BIOS güncellemeye gerek var mı bir arkadaşımın BIOS güncellerken elektirği kesilmişti bilgisayarı kullanamadı ondan sonra korktuğumdan yapmıyorum bende ama gerekli mi?
Tabii ki gerekli. BIOS sürümünüz 2 sene öncesine ait. ASUS sitesinde BIOS versiyonlarında açıklama bölümlerini okuyun. Ama sık sık elektrik kesintisi oluyorsa riskli.
Tabii ki gerekli. BIOS sürümünüz 2 sene öncesine ait. ASUS sitesinde BIOS versiyonlarında açıklama bölümlerini okuyun. Ama sık sık elektrik kesintisi oluyorsa riskli.
Arada oluyor hocam elektrik kesintisi bir kere de tam yapmadan önce elektrik kesilmişit o yüzden yapmak istemiyorum yani bilgisayarda bir yavaşlama tarzı bir durum olur mu yapmadığım sürece garantisi yok çünkü bilgisayarın bozulsa yollayabileceğim bir yer olmadığından istemiyorum yapmayı.