İnternette gördüğüm kadarıyla sürücülerden kaynaklı oluyormuş bilgisayara 3 4 gün önce NVIDIA'nın ekran kartı güncellemesini yapmıştım bir de bugün Kaspersky'ı sildim mavi ekran hatasından sonra neden olabilir bu sorun?
Bir ara bende bir bug olmuştu ve Defender sürekli uyarı veriyordu, belki konuyu gören olmuştur. Her çözümü denemiştim olmamıştı ve en son kayıt defterinden sildim. Fakat geri getirmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Format atmadan olur mu?
Bir ara bende bir bug olmuştu ve Defender sürekli uyarı veriyordu, belki konuyu gören olmuştur. Her çözümü denemiştim olmamıştı ve en son kayıt defterinden sildim. Fakat geri getirmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Format atmadan olur mu?
Şu an açık olmasına rağmen açamıyorum çekirdek yalıtımı hocam şu an siteye fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor o yüzden Google Drive da göstereyim size.
Hocam onu yapma şansım yok bir de BIOS girmeyirum ben zaten bilgisayarın açılırken o BIOS girmek için o ekran altta yazının çıktığı zaman aralığı bende çok kısa tuşa basana kadar bilgisayar bir sonraki ekrana geçip açılmış oluyor zaten çok gerkeli mi onu yapmam sadece Vanguard'ı silmem yeterli olmaz mı?