DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran

iceflame7

Hectopat
Daha fazla  
Mavi ekran çıkarak çeşitli sorunlar altında %100'e kadar dolup reset atıyor. İnternette siteye girdiğimde, oyun açtığımda hatta klasör açtığımda bile bu mavi ekran hatalar serisi alıyorum. Sistemi bir ay geri aldım fakat fayda etmedi. Hatta daha sık olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri çıkart ve doğru yerlerine sıkıca takıp tekrar deneyin.
Bu işlemleri yaparken çok şey öğrendim. Öncelikle teşekkür ederim. Mavi ekran hatası artık gelmiyor. Fakat biosta integrated graphics share memory değeri 1024 mb iken şuan 512 mb kadar düştü. Yani demek istediğim seçeneklerde artık 1024 mb yok en yüksek 512 mb var. Oyunlarda gözle görülür performans düşüşü oluştu. Bios güncellemesinde bios güncel gözüküyor. Fakat dmi information bölümü hala ilk sürüm mevcut. Yani o bölüm güncellenmemiş.

Acaba paylaşımlı ram 1024 mb sekmesi gözükmemesi bundan mı kaynaklanıyor? En yüksek 512 mb gözüküyor.
Güncel bios ile 512 daha stabil olduğundan veya bir hatayı düzelttiğinden düşürmüş olabilirler. 512 kullanman gerek. Yada harici ekran kartı alman lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı