DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi Ekran

Makaleler
1
Yer
Muğla
Daha fazla  
Bilgisayarımı 3 gün önce aldım. İlk olarak ilk gün yüklediğim oyunu oynarken critical_process_died hatasıyla karşılaştım. Daha sonra o oyunu sildim. Apex legends adlı oyunu oynamaya devam ettim. Normal boşta dururken bir hatayla karşılaşmıyorum. İnternette saatlerce gezdiğim de sorun yok. Ama bugün tekrar oyuna girdim ve aşağıdaki hatayı aldım. Windows Bellek Tanımlama Aracı ile test yaptım bir problem çıkmadı. Başka neler yapabilirim.

Windows 10 mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu : Driver İRQL NOT LESS OR EQUAL
Başarısız : afd.sys

Çözüm için yardım edebilir misiniz?

Furmark testi de yaptım. Normal oyun oynarken de ısı değerlerim hep çok normal. @claus @NookumPie
Tekrar hata verdi. Bu sefer ki kod : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Bu hatanın kodu : 022219-6671-02.rar

Son düzenleme:
Bugün tekrar mavi ekran kaldım. Bu sefer oyun oynarken değil, normal internette gezerken oldu. İlginç yanı günlerdir oyun oynamama rağmen vermiyordu. Dosya : 032419-7250-01.dmp Bunun bir çözümü yok mu ? @claus @Recep Baltaş
Sorunun RAM mi Anakart mı yoksa yazılımsal mı olduğunu bir öğrensem. Ona göre hareket edeceğim. Ama sıkıntılı herhalde. Yine hata aldım. 032419-7296-01.dmp @claus hocam bunun yok mu bir göstergesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü bulucu tam olarak ne oluyor? Nvidia Experience uygulamasıyla güncelliyorum genelde. MSI sitesinden karşılaştırdım şuan her ikisi de aynı sürümü kullandırtıyor. Bir eskiye mi döneyim? Sürücü bulucu genel bu driver booster gibi programlarsa onları hiç kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…