Çözüldü DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RfhAcr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sizlere bir sorum olacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnternette gezinirken laptopum birden dondu ve ilk kez böyle bir hata yaptı. Uzun süre beklememe rağmen kendine gelmedi bu yüzden güçten keserek kapattım. Açmaya çalıştığımda Windows'a giremedi bir türlü. Sürekli takılı kalıyor başlangıçta. Çok uzun süre bekleyince masaüstü açılıyor fakat kendiliğinden kitleniyor.

Format attığımda ise, driverleri yükleme esnasında konu başlığında belirttiğim hatayı alıyorum. Sorunun harddiskte olduğunu sanmıyorum çünkü 2 farklı harddiskte aynı sorunu aldım. Driverleri yükleyene kadar böyle sorun çıkmadı ama yükleme esnasında sorun çıkıyor bu şekilde.

Forumunuzda okuduğum kadarı ile minidump dosyaları ile sorunun ne olduğunu anlayabildiğiniz yazılıydı o yüzden ben de dosyaları sizinle paylaşıyorum. İşletim sistemin Windows 8.1

Minidump dosyası için: minidump.zip — Yandex.Disk

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, yarın yüklediğimde durumu paylaşacağım. Şu an evde vınn var sadece. Yarın biryerden güncelleme yapacağım en erken.
Bu arada bende hazır olan yani Casper sitesinde bulunan. Ekran kartı intel ve nvidia driverlerini yüklediğimde sorun çıkmadı. Fakat chipset yüklemeye sıra gelince hep aynı hatayı aldım ve chipsetten sonra diğer driverler için de aynı. Sorun chipset driver'ın da mı sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklemeleri yaptım ve güncelleştirdim. Şu anlık problem görünmüyor. Yardımınız için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…