Yaklaşık bir ay önce n11'de şu bilgisayarı satın aldım.
urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx171d-12gb-gtx-950m-notebook-P45825986
Cihaz freedos olarak geldi ve içine hemen win 8.1 işlteim sistemini attım. Tüm sürücülerini yükledim, driver reviver ile tüm sürücüleri güncelledim. PC'yi her kapatıp açtığımda bu hatayı alıyorum. PC kendiliğinden açılıp kapandığında artık o hatayı almıyorum. Yani yeniden başlatınca kendini o hatayı hiç almıyorum. Ama ne zaman PC'yi manuel olarak kapatsam tekrar açtığımda bu hatayı alıyorum.
Laptop'un asıl versiyonu 4 GB RAM'li ama aldığım firmadan 12 GB olanını aldım. Aldığım firma içine 8 GB RAM koyup öyle yolladı. Acaba hata bu RAM'den mi kaynaklanıyor ?
Ya da bu sorunun çözüm yolu nedir? Win 7'ye mi dönmeliyim?
Etiketlemeyi doğru yapmamışsın. Hızlı başlatı kapat, sistem geri yükleme noktasını kapat. Sürücülerin güncel değil güncelleyin. Asus araçlarını da güncelleyin.
Etiketlemeyi doğru yapmamışsın. Hızlı başlatı kapat, sistem geri yükleme noktasını kapat. Sürücülerin güncel değil güncelleyin. Asus araçlarını da güncelleyin.
Hocam dediklerinizi yaptım sorunum çözüldü gibi ancak telefonda 720p video izlerken laptop internete girmiyor.Bağlı gözüküyor ama girmiyor bu problemş nasıl çözebiliri?
Sıkıntı internet bağlantısında değil hocam Aynı wifi ağından telefonla 720p video izleyebilirken, laptoptan internet sitelerine bile zor giriyorum. Çok sık kopuyor mesela. Sanırım sıkıntı wifi sürücülerinde olabilir siz ne dersiniz?