NVIDIA ekran kartını güncellerken böyle bir hata aldım çözümü bilen var mı tekrar güncellemeye çalışınca böyle oluyor.
Windows temiz kurulum yaptığımda eski sürücüden 551.23 sürücüsüne yükseltme yaparken mavi ekran alıyordum. Bu programla hallettim. Ayarlardan PhysX'i sil ve Update ile indirilmesini önle ayarını açarsanız daha sağlıklı olur.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
drive.google.com
Bu sorunu ben de yaşadım. DDU ile kaldırıp kurmayı denersen çözülüyor.
Değerlendirmeye de yazmışım.Display Driver Uninstaller (DDU)
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...www.technopat.net
Aslında 551.23'nin bir önceki sürücüsünü kurarsan da çözülür.
Yeni klasör.rar
drive.google.com
Deneyeceğim ama şimdi bilgisayar tekrar açıldığında ekran kartı güncellenmiş gözüküyor. Bu nasıl oldu anlamadım.
dediklerinizi yaptım ama yine aynı hatayı verdi 551.23 sürümünde mi bir sıkıntı var acaba? bir önceki sürümü mü kurmalıydımEvet. Bende de öyle oldu, fakat bozuk kuruluyor. Mesela GeForce Experience'deki kayıt özelliği falan çalışmıyor. Bu şekilde kullanmayın. Sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurun.
Evet. Laptop mu?dediklerinizi yaptım ama yine aynı hatayı verdi 551.23 sürümünde mi bir sıkıntı var acaba? bir önceki sürümü mü kurmalıydım
evet.Evet. Laptop mu?
https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe Bu şekilde hocam. Bu sürücüyü kurmadan önce bir kez daha Display Driver Uninstaller uygulayın. Ayarlardan PhsyX'i sil ve Update ile indirilmesini önle açık değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.