DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS hatası

qualonde

Decapat
Daha fazla  
NVIDIA ekran kartını güncellerken böyle bir hata aldım çözümü bilen var mı tekrar güncellemeye çalışınca böyle oluyor.

Dosya Ekleri

• 20240130_223652.jpg
    20240130_223652.jpg
    204,8 KB · Görüntüleme: 48
NVIDIA ekran kartını güncellerken böyle bir hata aldım çözümü bilen var mı tekrar güncellemeye çalışınca böyle oluyor.

Bu sorunu ben de yaşadım. DDU ile kaldırıp kurmayı denersen çözülüyor.
Değerlendirmeye de yazmışım.

Windows temiz kurulum yaptığımda eski sürücüden 551.23 sürücüsüne yükseltme yaparken mavi ekran alıyordum. Bu programla hallettim. Ayarlardan PhysX'i sil ve Update ile indirilmesini önle ayarını açarsanız daha sağlıklı olur.

Aslında 551.23'nin bir önceki sürücüsünü kurarsan da çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sorunu ben de yaşadım. DDU ile kaldırıp kurmayı denersen çözülüyor.
Değerlendirmeye de yazmışım.

Aslında 551.23'nin bir önceki sürücüsünü kurarsan da çözülür.

Deneyeceğim ama şimdi bilgisayar tekrar açıldığında ekran kartı güncellenmiş gözüküyor. Bu nasıl oldu anlamadım.

Deneyeceğim ama şimdi bilgisayar tekrar açıldığında ekran kartı güncellenmiş gözüküyor. Bu nasıl oldu anlamadım.

Evet. Bende de öyle oldu, fakat bozuk kuruluyor. Mesela GeForce Experience'deki kayıt özelliği falan çalışmıyor. Bu şekilde kullanmayın. Sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurun.

Evet. Bende de öyle oldu, fakat bozuk kuruluyor. Mesela GeForce Experience'deki kayıt özelliği falan çalışmıyor. Bu şekilde kullanmayın. Sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurun.
dediklerinizi yaptım ama yine aynı hatayı verdi 551.23 sürümünde mi bir sıkıntı var acaba? bir önceki sürümü mü kurmalıydım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı