OrhunYusuf Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2021
Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum.
Çözüm G G Grenouille 27 Mart 2021 OrhunYusuf dedi: Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın.
OrhunYusuf dedi: Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 27 Mart 2021 #2 OrhunYusuf dedi: Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın. Artı 0 Eksi Çözüm
OrhunYusuf dedi: Merhaba ben AMD Radeon R9 280X Dual kullanıyorum fakat AMD Radeon Software yazılımını silip yükledikten sonra ekran soldu, renkler soldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın.
KS KS OrhunYusuf Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Grenouille dedi: AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın. Genişletmek için tıkla... ne kadar yapmam lazım eski hali için Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: AMD renk ayarlarından doygunluğu arttırın. Genişletmek için tıkla... ne kadar yapmam lazım eski hali için
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 27 Mart 2021 #4 OrhunYusuf dedi: ne kadar yapmam lazım eski hali için Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş arttırın siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
OrhunYusuf dedi: ne kadar yapmam lazım eski hali için Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş arttırın siz bilirsiniz.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 OrhunYusuf dedi: Ne kadar yapmam lazım eski hali için. Genişletmek için tıkla... Bende de her driver güncellediğimde renkler sıfırlanıyor eski renk ayarlarımın fotoğrafını çekmiştim driver güncellediğimde yapıyordum. Buyrun deneyin sevmezseniz kendinize göre ayarlayın. Artı 0 Eksi
OrhunYusuf dedi: Ne kadar yapmam lazım eski hali için. Genişletmek için tıkla... Bende de her driver güncellediğimde renkler sıfırlanıyor eski renk ayarlarımın fotoğrafını çekmiştim driver güncellediğimde yapıyordum. Buyrun deneyin sevmezseniz kendinize göre ayarlayın.