Driverlar nasıl yüklenir?

mert 534

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 10 lisanssız kullanıyorum. Bana driver harici program onerebilir misiniz Windows Update eski yüklüyor ve donanım kimlikleri ile yükledim ama eski sürüm veriyor. Mesela AMD Radeon 7400M gibi.

En güncel sürücüleri yüklemek biraz zaman alabilir ama window'sun yüklediklerinden daha iyi olduğunu söylemem lazım. En iyi yöntem driverları kendi sitelerinden yüklemek. Aratırsanız çıkar. Ama çok önemli birşey var ki, o da driverların sürümleri ve kaç "bit" olduğu. Onu zaten arama kısmına "hakkında" yazıp bulabilirsiniz. Çoğu bilgisayar 64bit kullanır ama yine de gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Merhaba, ben Windows 10 lisanssız kullanıyorum. Bana driver harici program onerebilir misiniz Windows Update eski yüklüyor ve donanım kimlikleri ile yükledim ama eski sürüm veriyor. Mesela AMD Radeon 7400M gibi.
Parçaların marka ve modellerine bakarak sitelerine girip gereken ve uyumlu versiyonlarını indirip kuracaksın.

Bak burayı oku, bilmiyorsan bilgisayarının özelliklerini, orada AIDA programıyla ilgili bağlantılara gidip kurup oradan öğrenip bulabilirsin gereken neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı