Driverları elle mi yüklemeliyiz?

himura

Centipat
Windows 10 format atınca driverları yüklemeli miyiz, yoksa Windows'un driverlarını mı kullanmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un sağladığı sürücüler bazen güncel sürücü yüklenmiyor en azından benim fark ettiğim bu şekilde oluyor. Fakat çoğu güncellemeler güncel olarak veriliyor.
Chipset, ekran kartı, ses kartı vb. sürücülerini elle yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Yaklaşık 1 yıldır Driver Booster bu programı kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim şuana kadar size kalmış bir durum nasıl yüklemek istediğiniz ama güvenilir ve sıkıntı çıkarmayacak programları kullanmanız sizin için çok iyi olur.

Ne zaman Windowsu formatlasam kurulumdan sonra kendim el ile yüklerim. Windows zaten otomatik olarak yükleyebildiğini yüklüyor.

Drive Booster saçmalığına asla bulaşmayın. Forumda arama yapın ve nasıl sonuçlar doğurabileceğini görün. IOBit ürünlerinin hiçbirini kullanmayın. Windows Update zaten neredeyse hepsini kuruyor. Kurulmayanları da elle kurmalısın.

ekran kartını kendim kuruyorum ama intel'in driverlarını bulamıyorum windows'un kurduğunu kullanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…