Driverların Güncel Olup Olmadığını Anlama

eren2662

Hectopat
Daha fazla  
Driverlarımın güncel olup olmadığını nerden anlayabilirim?

Kesinlikle Driver Booster kullanmanızı tavsiye etmem. Aygıt yöneticisinden güncel olup olmadığını kontrol edebilir, üreticinin sitesinden sürücüleri indirebilirsiniz. İlla bir program kullanmak istiyorsanız, Slimdrivers en makul seçım olur ama manuel güncellemenizi tavsiye ederim.

İObitin ürünlerini hiçbir zaman tavsiye etmem. En başta da driver booster gelir. En iyisi sürücülerini el ile sürücünün resmi sitesinden bulup güncellemedir. Ben sana tavsiye olarak driver max öneririm. Oradan hangilerinin güncel olup olmadığını öğren resmi sitesinden bul ve yükle.

Kendim nasıl güncel olup olmadığını kontrol edebilirim

Driver programları tamamen gereksiz, güncel bir orijinal windows 10 kullanırsanız zaten gerekli tüm yazılımlar güncelleştirme ile yüklenir, Veya bir programı yüklerken gerekli dosyaları yüklenir.

Bilgisayar üreticisinin sitesinden edinebilirsin driverları ben program kullanmıyorum lenovo pc kullanıyorum lenovonun sitesine girip kontrol ediyorum o şekilde yüklüyorum en temizi böyle

Windows zaten tüm bileşenlerin driver'larını güncelleştirme yaptığında yüklüyor orijinal yazılım varsa eğer sende. Driver güncel mi değil mi devri Windows 7 de kaldı, Teknoloji diye birşey var.

Bilgisayar üreticisinin sitesinden edinebilirsin driverları ben program kullanmıyorum lenovo pc kullanıyorum lenovonun sitesine girip kontrol ediyorum o şekilde yüklüyorum en temizi böyle

Windows zaten tüm bileşenlerin driver'larını güncelleştirme yaptığında yüklüyor orijinal yazılım varsa eğer sende. Driver güncel mi değil mi devri Windows 7 de kaldı, Teknoloji diye birşey var.
Geforce experience diye bir program kullanıyorum bazı driverları silip kendisi yükledi sanırım anlamadım zararı olur mu?

Driver programları tamamen gereksiz, güncel bir orijinal windows 10 kullanırsanız zaten gerekli tüm yazılımlar güncelleştirme ile yüklenir, Veya bir programı yüklerken gerekli dosyaları yüklenir.
Win 10 kullanıyorum sıkıntı yok o zaman

Windows update temel sürücüleri yüklerde bazıları yüklenmez chipset ler gibi aygıt yöneticinden kontrol et sürümler aynımı üreticisi sitesindekiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…