Driverpack güvenilir mi?

333542

Kilopat
Driver Pack Solution ile driver kurulumu yaptim ama sorun olur mu bilmiyorum.

Sorun oldu mu peki?

O tip otomatik yükleme adı altında olan programları kullanmayın. Sürücüleri Windows Update ile yükleyin. Yüklenmemiş sürücü olursa donanım kimliğini bizimle paylaşın. Size güncel sürücü sağlarız.

Ben eskiden kullanıyordum ama adamlar güncellemiyorlar. 2017 de kaldı hep. Grafik kartını onunla kurma. Geri kalan bazı eksik bulamadığın sürücülerde çok bulamadığın için kullanabilirsin. Ama şunu söyleyeyim ki, pek tavsiye edilmez!

Güvenilir, fakat zaten çoğu sürücüyü Windows Update yüklüyor ve bu tarz otomatik sürücü yükleme araçları sorun yaratabiliyor. Bu sebeple Windows Update'yi yapıp, indirilmemiş driverınızı manuel yükleyin.

Hocam tam bilmiyorum ama galiba ekran kartı/anakart gibi parçalara driver yüklüyor. Bence arkadaşın dediği gibi bilgisayar parçalarını söyleyin biz önerelim ya da bilgisayar parçalarının kendi sitesinde bulunan sürücüleri indirin.

En iyisi Driver Identifier donanımı tarar ve sürücüleri manuel olarak indirip kuruyorsunuz sürücüleri üreticinin sitesinden çekiyor.

Sorun oldu mu peki?

CPU sıcaklıgım boştayken 40 45 50 oluyor normal midir ve MHz diye bir şey 4000'lere çıkıyor pek bilmiyorum cahilim bunlar sorun olur mu? Yaptıktan sonra mı oldu güncelleme acaba.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    173,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…