Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #11 Kurulu olduğu dizini buldum %appdata% klasöründe fakat klasörü tamamen silsem kalkar mı acaba uninstaller yok. MustafaİRen dedi: Driverpack a sağ tıkla yapıp özellikler deyip dosya konumunu aç deyip oradan uninstall.exe bulup açmanız yeterlidir Genişletmek için tıkla... Programın dizinini buldum uninstaller yok ama.
Kurulu olduğu dizini buldum %appdata% klasöründe fakat klasörü tamamen silsem kalkar mı acaba uninstaller yok. MustafaİRen dedi: Driverpack a sağ tıkla yapıp özellikler deyip dosya konumunu aç deyip oradan uninstall.exe bulup açmanız yeterlidir Genişletmek için tıkla... Programın dizinini buldum uninstaller yok ama.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #12 Önce program kaldır ve değiştirden kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol et onlar kalan dosyalar olabilir
Önce program kaldır ve değiştirden kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol et onlar kalan dosyalar olabilir
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #13 MustafaİRen dedi: Önce program kaldır ve değiştirden kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol et onlar kalan dosyalar olabilir Genişletmek için tıkla... Program ekle ve kaldırda program görünmüyor. kurduğumda masaüstüne simge de eklemedi seçenek yoktu yani yeniden başlattı otomatik olarak.
MustafaİRen dedi: Önce program kaldır ve değiştirden kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol et onlar kalan dosyalar olabilir Genişletmek için tıkla... Program ekle ve kaldırda program görünmüyor. kurduğumda masaüstüne simge de eklemedi seçenek yoktu yani yeniden başlattı otomatik olarak.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #14 Tamam dosyaları silip bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 23 Nisan 2020 #15 Programı kaldırsanız bile sürücüler nedeniyle stabilite sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek. @24099'ın dediği gibi temiz kurulum yapın. Bir daha da sürücü bulucu programları kullanmayın.
Programı kaldırsanız bile sürücüler nedeniyle stabilite sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek. @24099'ın dediği gibi temiz kurulum yapın. Bir daha da sürücü bulucu programları kullanmayın.
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:17 #16 Malwarebytes virüs programı kaldırıyor.