U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 479 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 7 Temmuz 2021 #1 Bir site var, sürücüleri indiriyor veya güncelliyor, güvenilir mi diye internetten baktım, güvenilir diyorlar. Bir de buraya sorayım dedim. Bağlantı; DriversCollection.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Bir site var, sürücüleri indiriyor veya güncelliyor, güvenilir mi diye internetten baktım, güvenilir diyorlar. Bir de buraya sorayım dedim. Bağlantı; DriversCollection.com
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #2 Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayın.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 479 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 7 Temmuz 2021 #3 Er73748 dedi: Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 Series) Windows 10 64 bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı?
Er73748 dedi: Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 Series) Windows 10 64 bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #4 umutsaritarla dedi: Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 series) Windows 10 64 Bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım? Sürücü güncellemesi mi? Windows güncellemesi mi?
umutsaritarla dedi: Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 series) Windows 10 64 Bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım? Sürücü güncellemesi mi? Windows güncellemesi mi?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 7 Temmuz 2021 #5 Er73748 dedi: Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri güvenli değil ama driverspace güvenli bence ben kullandım diğerleri hep zararlı içeriyor. umutsaritarla dedi: Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 series) Windows 10 64 Bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile kaldırın madem ekran kartı sürücüsü kaldircaktiniz başta yazsaydınız.
Er73748 dedi: Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri güvenli değil ama driverspace güvenli bence ben kullandım diğerleri hep zararlı içeriyor. umutsaritarla dedi: Mesela bir sorum var, düşük bir ekran kartı (ATI Radeon 4600 series) Windows 10 64 Bit'e özel olan güncellemeyi kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile kaldırın madem ekran kartı sürücüsü kaldircaktiniz başta yazsaydınız.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 479 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 7 Temmuz 2021 #6 erkaraca81 dedi: Hiçbiri güvenli değil ama driverspace güvenli bence ben kullandım diğerleri hep zararlı içeriyor. Hocam DDU ile kaldırın madem ekran kartı sürücüsü kaldircaktiniz başta yazsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü kaldırmayacağım, kendi ekran kartım bu sürümü çalıştırır mı anlamında.
erkaraca81 dedi: Hiçbiri güvenli değil ama driverspace güvenli bence ben kullandım diğerleri hep zararlı içeriyor. Hocam DDU ile kaldırın madem ekran kartı sürücüsü kaldircaktiniz başta yazsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü kaldırmayacağım, kendi ekran kartım bu sürümü çalıştırır mı anlamında.