Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Merhaba, bugün 2. el Driving Force GT aldım ama direksiyonu ve pedalları çalışmıyor ve ortasındaki ışık yanıp sönüyor. Çözümü var mıdır? Direksiyon ve pedallar hariç direksiyondaki tüm tuşlar çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Merhaba, bugün 2. el Driving Force GT aldım ama direksiyonu ve pedalları çalışmıyor ve ortasındaki ışık yanıp sönüyor. Çözümü var mıdır? Direksiyon ve pedallar hariç direksiyondaki tüm tuşlar çalışıyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 Normalde tüm bağlantıları yaptığınızda kendi kendine bir kaç tur dönerek kalibre yapması gerekiyor. Sende sadece ışıkları mı yanıp sönüyor? Artı 0 Eksi
Normalde tüm bağlantıları yaptığınızda kendi kendine bir kaç tur dönerek kalibre yapması gerekiyor. Sende sadece ışıkları mı yanıp sönüyor?
KS KS Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 MisafirTerliği34 dedi: Normalde tüm bağlantıları yaptığınızda kendi kendine birkaç tur dönerek kalibre yapması gerekiyor. Sende sadece ışıkları mı yanıp sönüyor? Genişletmek için tıkla... Evet kalibre yapıyor ama sonra çalışmıyor. Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Normalde tüm bağlantıları yaptığınızda kendi kendine birkaç tur dönerek kalibre yapması gerekiyor. Sende sadece ışıkları mı yanıp sönüyor? Genişletmek için tıkla... Evet kalibre yapıyor ama sonra çalışmıyor.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 5 Mayıs 2022 #4 Fişeqq dedi: Evet kalibre yapıyor ama sonra çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Driver kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Fişeqq dedi: Evet kalibre yapıyor ama sonra çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Driver kurdunuz mu?
KS KS Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 Tasdelen01 dedi: Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurdum. Silip yüklemeyi denedim hala aynı. Artı 0 Eksi
Tasdelen01 dedi: Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurdum. Silip yüklemeyi denedim hala aynı.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 5 Mayıs 2022 #6 Fişeqq dedi: Kurdum. Silip yüklemeyi denedim hala aynı. Genişletmek için tıkla... Forumlarda USB'yi başka bir yere takıp adaptorü tekrar takın yada fişten çıkarıp ortalayıp tekrar takın demişler. Artı 0 Eksi
Fişeqq dedi: Kurdum. Silip yüklemeyi denedim hala aynı. Genişletmek için tıkla... Forumlarda USB'yi başka bir yere takıp adaptorü tekrar takın yada fişten çıkarıp ortalayıp tekrar takın demişler.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #7 Yüklediğin uygulama bu değil mi? Artı 0 Eksi