Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ikinci el aldım, sıkıntı yok da Logitech Software cihaz algılanmadı hatası var. Windows 11 kullanıyorum, her şey güncel. Ne yapacağım? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Arkadaşlar merhaba, ikinci el aldım, sıkıntı yok da Logitech Software cihaz algılanmadı hatası var. Windows 11 kullanıyorum, her şey güncel. Ne yapacağım? Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Eğer kurulumda hatayı alıyorsanız bu sürücüyü yükleyip deneyin bir de. Downloads - G27 Racing Wheel
Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 06 Fil Necati dedi: Eğer kurulumda hatayı alıyorsanız bu sürücüyü yükleyip deneyin bir de. Downloads - G27 Racing Wheel Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünü seçip mi indire tıklıyorum W11 kullandıgım için problem olur mu? Yunussemree0 dedi: Windows 10 sürümünü seçip mi indire tıklıyorum W11 kullandıgım için problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada ets 2 actım denedim sürülüyor. Sadece logitech software cihazı algılamıyor.
06 Fil Necati dedi: Eğer kurulumda hatayı alıyorsanız bu sürücüyü yükleyip deneyin bir de. Downloads - G27 Racing Wheel Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünü seçip mi indire tıklıyorum W11 kullandıgım için problem olur mu? Yunussemree0 dedi: Windows 10 sürümünü seçip mi indire tıklıyorum W11 kullandıgım için problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada ets 2 actım denedim sürülüyor. Sadece logitech software cihazı algılamıyor.