Driwer Power state failure mavi ekran hatası

Muhammed_21

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Saygı değer Technopat ailesi bu hatayı son Windows güncelleştirmesinden sonra almaya başladım .konuyla ilgili olarak sayın Recep baltaşın YouTube kanalında söylediği gibi DMP uzantılı dosyalarını görmesi için Google Drive ile yükledim ve linkini buraya bırakıyorum ben doğrudan sayın Recep baltaşın konuyla ilgilenmesini rica ediyorum. Sebebi ise YouTube'da videolu şekilde anlatımı olması ,şimdiden çok teşekkür ediyorum bütün aileye.

Olmuş, hata dökümlerini inceledim. Hata kodu pci.sys diye gözüküyor. Bu hata kodu genelde donanımsal sorunları işaret eder, bunu belirtmek istiyorum. Ama ben ilk önce gene sürücüleri güncelleyin derim.​

Dediklerimi uygulayın. Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız. İstediğim test ve raporları da paylaşmayı unutmayın.
Son durum nedir?

Son düzenleme:
Olmuş, hata dökümlerini inceledim. Hata kodu pci.sys diye gözüküyor. Bu hata kodu genelde donanımsal sorunları işaret eder, bunu belirtmek istiyorum. Ama ben ilk önce gene sürücüleri güncelleyin derim.​

Dediklerimi uygulayın. Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız. İstediğim test ve raporları da paylaşmayı unutmayın.
Son durum nedir?

Son durum nedir?

m2 ssd kullanıyorum testler temiz file:///C:/Users/ROGg/Desktop/Yeni%20klas%C3%B6r/Disk%20report%202022%2003%2021.html
critical process died mavi ekran hatası alıyorum
bazen de pc açtığımda nvidia wep helper bozuk görüntü hatası alıyorum bunun için güvenli mod ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım kendi sitesinden sürücüsünü indirdim nvdia geforce den son güncellemeyi yaptım yine nvidia wep helper bozuk görüntü hatası almaya devam ediyorum

m2 ssd kullanıyorum testler temiz file:///C:/Users/ROGg/Desktop/Yeni%20klas%C3%B6r/Disk%20report%202022%2003%2021.html
critical process died mavi ekran hatası alıyorum
bazen de pc açtığımda nvidia wep helper bozuk görüntü hatası alıyorum bunun için güvenli mod ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım kendi sitesinden sürücüsünü indirdim nvdia geforce den son güncellemeyi yaptım yine nvidia wep helper bozuk görüntü hatası almaya devam ediyorum

Son durum nedir?

PCI.sys hatasının en temel sebebi, sabit diskin uyku moduna geçip uyanamaması. Denetim Masaı, Güç Seçenekleri'nden, "Sabit diski kapatmak için beklenecek süre" kısmını 0 olarak ayarlamanız gerekir, yani hiçbir zaman sabit disk uyku moduna geçirilmesin demektir.

Ekran kartı driverının WHQL ibareli olmasına dikkat et.

PCI.sys hatasının en temel sebebi, sabit diskin uyku moduna geçip uyanamaması. Denetim Masaı, Güç Seçenekleri'nden, "Sabit diski kapatmak için beklenecek süre" kısmını 0 olarak ayarlamanız gerekir, yani hiçbir zaman sabit disk uyku moduna geçirilmesin demektir.

Ekran kartı driverının WHQL ibareli olmasına dikkat et.
sabit diskim uyku moduna hiç bir zaman işaretli zaten sadece ekranımı şu süre sonunda kapat seçeneği 20 dk idi ben onu da hiç bir zaman yaptım anlamıyorum neden yukarda yazdığım mavi ekran hatasını alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı