ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 15 Eylül 2022 #1 Recep Baltaş dedi: DRM'i devre dışı bırakmak için Reverse Engineering dediğimiz tersine mühendislik ile oyunun dosyalarını inceler ve kontrolleri adım adım devre dışı bırakırsınız. Genişletmek için tıkla... DRM devre dışı bırakıldığında oyun çalışmaya devam eder mi peki?
Recep Baltaş dedi: DRM'i devre dışı bırakmak için Reverse Engineering dediğimiz tersine mühendislik ile oyunun dosyalarını inceler ve kontrolleri adım adım devre dışı bırakırsınız. Genişletmek için tıkla... DRM devre dışı bırakıldığında oyun çalışmaya devam eder mi peki?
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 15 Eylül 2022 #2 ressh dedi: DRM devre dışı bırakıldığında oyun çalışmaya devam eder mi peki? Genişletmek için tıkla... Evet.
ressh dedi: DRM devre dışı bırakıldığında oyun çalışmaya devam eder mi peki? Genişletmek için tıkla... Evet.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Eylül 2022 #3 Evet devre dışı bırakan kişi işini düzgün yaptıysa eder. Korsan oyunlar böyle ortaya çıkıyor zaten. Etmediği durumlarda oyun kırılamamış oluyor.
Evet devre dışı bırakan kişi işini düzgün yaptıysa eder. Korsan oyunlar böyle ortaya çıkıyor zaten. Etmediği durumlarda oyun kırılamamış oluyor.