Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Crownguard, yeni bir yazılım ekledi: Droid-ify - Material UI ile F-Droid istemcisi Android platformu için FOSS (Özgür ve Açık Kaynaklı Yazılım) uygulamalarının kurulabilir bir kataloğu olan F-Droid için Material UI ile tasarlanmış açık kaynaklı istemci. Eki Görüntüle 2285321 Eki Görüntüle 2285326 Eki Görüntüle 2285324 Eki Görüntüle 2285327 Genişletmek için tıkla... Daha fazla bilgi...
Crownguard, yeni bir yazılım ekledi: Droid-ify - Material UI ile F-Droid istemcisi Android platformu için FOSS (Özgür ve Açık Kaynaklı Yazılım) uygulamalarının kurulabilir bir kataloğu olan F-Droid için Material UI ile tasarlanmış açık kaynaklı istemci. Eki Görüntüle 2285321 Eki Görüntüle 2285326 Eki Görüntüle 2285324 Eki Görüntüle 2285327 Genişletmek için tıkla... Daha fazla bilgi...
raynty Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Uyku modu yok mu hocam
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 raynty dedi: Uyku modu yok mu hocam Genişletmek için tıkla... Valla hocam otomatik konu oluştuğunu unutmuşum. Bugünlük böyle oldu. Daha 27 adet kadar var gibi duruyor.
raynty dedi: Uyku modu yok mu hocam Genişletmek için tıkla... Valla hocam otomatik konu oluştuğunu unutmuşum. Bugünlük böyle oldu. Daha 27 adet kadar var gibi duruyor.
raynty Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Crownguard dedi: Vallahi hocam otomatik konu oluştuğunu unutmuşum. Bugünlük böyle oldu. Daha 27 adet kadar var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyku modu varsa müthiş olur kaç aydır arıyorum hiçbir yerde yok.
Crownguard dedi: Vallahi hocam otomatik konu oluştuğunu unutmuşum. Bugünlük böyle oldu. Daha 27 adet kadar var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyku modu varsa müthiş olur kaç aydır arıyorum hiçbir yerde yok.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 raynty dedi: Uyku modu varsa müthiş olur kaç aydır arıyorum hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz?
raynty dedi: Uyku modu varsa müthiş olur kaç aydır arıyorum hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz?
raynty Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Crownguard dedi: Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Crownguard dedi: Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Crownguard dedi: Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Crownguard dedi: Şaka olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, bir uygulamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 @raynty tam olarak nedir hocam? Bahsettiğiniz uygulamayı bilmiyorum. Dilimin Ucunda kategorisinde konu açarsanız belki yardımcı olan olur.
@raynty tam olarak nedir hocam? Bahsettiğiniz uygulamayı bilmiyorum. Dilimin Ucunda kategorisinde konu açarsanız belki yardımcı olan olur.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 635 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #8 Güzelmiş. Sürprizbozan: Konuyla alakasız ana sayfadan korktum.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #9 Crownguard, Droid-ify yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 0.6.6 Eklendi Eski yükleyici için çoklu kurulum bileşeni desteği Sui Desteği Yeni Depolar IzzyOnDroid URL'si açma desteği OEM tarafından sağlanan depolar için destek Düzeltildi İmzayı yok sayma, güncelleme sorunlarına neden oluyordu Depo Düzenleme ekranındaki çökme Kaldırıldı Eski depolar Yapılan Değişiklikler Kali NetHunter Deposu... Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...
Crownguard, Droid-ify yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 0.6.6 Eklendi Eski yükleyici için çoklu kurulum bileşeni desteği Sui Desteği Yeni Depolar IzzyOnDroid URL'si açma desteği OEM tarafından sağlanan depolar için destek Düzeltildi İmzayı yok sayma, güncelleme sorunlarına neden oluyordu Depo Düzenleme ekranındaki çökme Kaldırıldı Eski depolar Yapılan Değişiklikler Kali NetHunter Deposu... Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...