T taylankucukaslan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar shgmden drone ehliyeti başvuru yapılabiliyormuş videolardan izledim. Şu anda aynı adımları uygulasam bir ücret talep edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
Arkadaşlar shgmden drone ehliyeti başvuru yapılabiliyormuş videolardan izledim. Şu anda aynı adımları uygulasam bir ücret talep edilir mi?
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 833 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 27 Haziran 2025 #2 Eğitin alman lazım kurslardan ben almıştım ücretli elbette.
T taylankucukaslan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 Loud dedi: Eğitin alman lazım kurslardan ben almıştım ücretli elbette. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi shgm sayfaya girip. Giriş yapıp sınava girip yaşımın tuttuğu lisansa sahip olamaz mıyım online olarak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et taylankucukaslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi shgm sayfaya girip. Giriş yapıp sınava girip yaşımın tuttuğu lisansa sahip olamaz mıyım online olarak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Loud dedi: Eğitin alman lazım kurslardan ben almıştım ücretli elbette. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi shgm sayfaya girip. Giriş yapıp sınava girip yaşımın tuttuğu lisansa sahip olamaz mıyım online olarak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et taylankucukaslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi shgm sayfaya girip. Giriş yapıp sınava girip yaşımın tuttuğu lisansa sahip olamaz mıyım online olarak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et