Drone yapmak için hangi malzemeler kullanılmalı?

Onu bilmiyorum ama o motorlar inanılmaz pahalı. Ayrıca tüm bu aracı yapabilecek teknik donanımın var mı çünkü el kadar drone yapmak bile insanların 6 ayını alıyor.

Onu bilmiyorum ama o motorlar inanılmaz pahalı. Ayrıca tüm bu aracı yapabilecek teknik donanımın var mı çünkü el kadar drone yapmak bile insanların 6 ayını alıyor.

Donanımsal sıkıntım yok babamın garajında bütün alet edevatlar, kartlar vs. var.

Demek istediğim şey motoru aldın diyelim motoru neye göre alacaksın nasıl bağlantı kuracaksın nasıl sürücü tasarlayacaksın nasıl kontrolcüyle haberleştireceksin ağırlık nasıl merkezini ayarlayacaksın ayrıca aracı bir bilgisayara bağlaman gerekiyor kablosuz haberleşmeyi nasıl sağlayacaksın simülasyonları nasıl yapacaksın heves etmen çok güzel ama bu tür araçlar arka planda inanılmaz mühendislik barındırıyor.

Bir şekilde halledeceğim. Öğrene öğrene, önümde 2-3 sene var.

Hocam hayatınızda ilk defa mı drone mu yapacaksınız yoksa bu işlerde eskiden beri var mısınız?

Bir şekilde halledeceğim. Öğrene öğrene, önümde 2-3 sene var.
3 senede yapabilmen için ya cidden günde 15 saat çalışman ya da çok zeki olman gerekiyor. Üstte bahsettiğim şeyler ayrı uzmanlık alanı. Bunlar için büyük ekipler birleşiyor.

3 senede yapabilmen için ya cidden günde 15 saat çalışman ya da çok zeki olman gerekiyor. Üstte bahsettiğim şeyler ayrı uzmanlık alanı. Bunlar için büyük ekipler birleşiyor.

Ne kadar sürerse sürsün yapmaya çalışacağım.

Hocam hayatınızda ilk defa mı drone mu yapacaksınız yoksa bu işlerde eskiden beri var mısınız?
Yeni başlayacağım. Zaten dediğim gibi hayal, yapabilirim de yapamayadabilirim.

Hocam böyle birşey yapabilmeniz için iyi seviye elektronik ve yazılımsal bilginiz olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…