Dronu söküp RC araba yapmak

Ben denemeye karar verdim buraya her şeyi yazacağım bitince aslında böyle şeylere meraklıyım kücükken motordan tekne falan yapmıştım işe yaramıştı deneyeceğim bakalım.

4 tekere de 4 motoru baglarsan ve de lipo kullanirsan belki. Ayrica drone kumandasiyla cok egzotik bir kontrol sekliyle kullanabilirsin anca.
Hafif bir araba planlıyorum yine de olmaz mı?

Ben denemeye karar verdim buraya her şeyi yazacağım bitince aslında böyle şeylere meraklıyım kücükken motordan tekne falan yapmıştım işe yaramıştı deneyeceğim bakalım.
Hocam denemekten zarar gelmez. Buyrun deneyin buraya yazarsiniz.

Arkadaşlar şimdi şoyle oldu her şey iyi gidiyordu fakat tork olayi gerçekten olmadı havada çalısıyor fakat yere kpyunca çalışmadı ben bu drone motorlarını nasıl drğelenditebilirim şimdı çöp olacaklar yoksa.

Hocam en iyi ihtimalle bir dişli kutusu yapmaniz lazim. İsterseniz tekne gibisine bir sey deneyin.

Süt köpürtücüsü yapabilirsin, hatta tüm motorları bağlayıp 4 vites süt köpürtücüsü, o RPM ve tork dengesine en yakışanı bu olacak.

Veya Pervaneleri geri tak, yüzecek bir gövde koy, 2 sol 2 sağ, al sana karada gidemeyen bataklık aracı.

Çok mantıklı teşekkürler.

Bem şöyle bişdy planladım.
Biz çok mangala giden bir aileyiz ateş harlama makinesı mı yapsam acaba?

Çok mantıklı teşekkürler.

Bem şöyle bişdy planladım.
Biz çok mangala giden bir aileyiz ateş harlama makinesı mı yapsam acaba?
MANGAL FOREVER!

Yapabilirsin, tüm motorları kullanmana gerek yok, kalan 2-3 motorla tekneyi de yapabilirsin. Yerimize de yersin ama bak, yemezsen bozuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…