ogunnozdemir Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 İyi forumlar. CS:GO oynuyorum bunun için önerdiğiniz bir ekolayzer ayarı var mı? Bir de 7.1 ve 3D soundu açmalı mıyım CS: Go'dayken? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
İyi forumlar. CS:GO oynuyorum bunun için önerdiğiniz bir ekolayzer ayarı var mı? Bir de 7.1 ve 3D soundu açmalı mıyım CS: Go'dayken?
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 ogunnozdemir dedi: İyi forumlar. CS:GO oynuyorum bunun için önerdiğiniz bir ekolayzer ayarı var mı? Bir de 7.1 ve 3D soundu açmalı mıyım CS: Go'dayken? Genişletmek için tıkla... Ses ayarında kulaklığı seç onun dışında başka bir şeye gerek yok bence 5.1'de falan ses az geliyor ve kulaklığı ayarlamak için program varsa indir.
ogunnozdemir dedi: İyi forumlar. CS:GO oynuyorum bunun için önerdiğiniz bir ekolayzer ayarı var mı? Bir de 7.1 ve 3D soundu açmalı mıyım CS: Go'dayken? Genişletmek için tıkla... Ses ayarında kulaklığı seç onun dışında başka bir şeye gerek yok bence 5.1'de falan ses az geliyor ve kulaklığı ayarlamak için program varsa indir.
ogunnozdemir Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 Ringwraith545 dedi: Ses ayarında kulaklığı seç onun dışında başka bir şeye gerek yok bence 5.1'de falan ses az geliyor ve kulaklığı ayarlamak için program varsa indir. Genişletmek için tıkla... Program üzerindeki ekolayzer ayarı için sordum dostum.
Ringwraith545 dedi: Ses ayarında kulaklığı seç onun dışında başka bir şeye gerek yok bence 5.1'de falan ses az geliyor ve kulaklığı ayarlamak için program varsa indir. Genişletmek için tıkla... Program üzerindeki ekolayzer ayarı için sordum dostum.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 ogunnozdemir dedi: Program üzerindeki ekolayzer ayarı için sordum dostum. Genişletmek için tıkla... Pardon kusura bakmayın hangi programı kullanıyorsunuz?
ogunnozdemir dedi: Program üzerindeki ekolayzer ayarı için sordum dostum. Genişletmek için tıkla... Pardon kusura bakmayın hangi programı kullanıyorsunuz?
ogunnozdemir Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 Rampage'in kendi programaı var şu şekilde. Dosya Ekleri Adsız.png 199,1 KB · Görüntüleme: 153
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 ogunnozdemir dedi: Rampage'in kendi programaı var şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben kendi kulaklığımda default kullanıyorum ancak 60Hz'i, 3600 MHz'i ve 12000 MHz'i arttırabilirsiniz. ogunnozdemir dedi: Rampage'in kendi programaı var şu şekilde. Genişletmek için tıkla... 3D açık olsun.
ogunnozdemir dedi: Rampage'in kendi programaı var şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben kendi kulaklığımda default kullanıyorum ancak 60Hz'i, 3600 MHz'i ve 12000 MHz'i arttırabilirsiniz. ogunnozdemir dedi: Rampage'in kendi programaı var şu şekilde. Genişletmek için tıkla... 3D açık olsun.
ogunnozdemir Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 Özellikle FPS oyunlar oynuyorum onun için açık olmalı mı?
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #8 ogunnozdemir dedi: Özellikle FPS oyunlar oynuyorum onun için açık olmalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet sesin nereden geldiğini daha ayrıntılı anlayabilirsiniz.
ogunnozdemir dedi: Özellikle FPS oyunlar oynuyorum onun için açık olmalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet sesin nereden geldiğini daha ayrıntılı anlayabilirsiniz.
ogunnozdemir Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #9 Ringwraith545 dedi: Evet sesin nereden geldiğini daha ayrıntılı anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ringwraith545 dedi: Evet sesin nereden geldiğini daha ayrıntılı anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.