0 01234 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Dropbox yükledikten sonra kaldırmak istedim ama Windows bozuldu ve masaüstünde bir şey oluşturulmuyor. Nasıl çözülür?
Dropbox yükledikten sonra kaldırmak istedim ama Windows bozuldu ve masaüstünde bir şey oluşturulmuyor. Nasıl çözülür?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #2 Merhaba öncelikle. Konuyu çok detaylı anlattığınız için teşekkür ederim (!). Öncelikle bize tam olarak neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın? Artı 0 Eksi
Merhaba öncelikle. Konuyu çok detaylı anlattığınız için teşekkür ederim (!). Öncelikle bize tam olarak neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın?
KS KS 0 01234 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 SanayZockt dedi: Merhaba öncelikle. Konuyu çok detaylı anlattığınız için teşekkür ederim (!). Öncelikle bize tam olarak neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Önce kaldır'a bastım sonra dropbox klasörünü sildim bilgisayar yedeklendiği için her şey yok oldu. Artı 0 Eksi
SanayZockt dedi: Merhaba öncelikle. Konuyu çok detaylı anlattığınız için teşekkür ederim (!). Öncelikle bize tam olarak neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Önce kaldır'a bastım sonra dropbox klasörünü sildim bilgisayar yedeklendiği için her şey yok oldu.
veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #4 01234 dedi: Önce kaldır'a bastım sonra dropbox klasörünü sildim bilgisayar yedeklendiği için her şey yok oldu. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim Artı 0 Eksi
01234 dedi: Önce kaldır'a bastım sonra dropbox klasörünü sildim bilgisayar yedeklendiği için her şey yok oldu. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim