G GrsFG Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhabalar ben 16 yaşındayım. 4-5 ay falan dropservicing ile sermaye biriktirip dropshipping yapmak istiyorum. Mantikli mi?
Merhabalar ben 16 yaşındayım. 4-5 ay falan dropservicing ile sermaye biriktirip dropshipping yapmak istiyorum. Mantikli mi?
K Kuzularınsessizliği Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 68 2 Şubat 2023 #2 18 yaş sınırı olması lazım.
G GrsFG Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Kuzularınsessizliği dedi: 18 yaş sınırı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Şirket kurmak lazım onun içinde 18 yaş gerekli. Fakat ben ebay dropshipping yapcam ebayda şirket zorunlu değil. Kendi adıma banka hesabım da var.
Kuzularınsessizliği dedi: 18 yaş sınırı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Şirket kurmak lazım onun içinde 18 yaş gerekli. Fakat ben ebay dropshipping yapcam ebayda şirket zorunlu değil. Kendi adıma banka hesabım da var.
K Kuzularınsessizliği Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 68 2 Şubat 2023 #4 GrsFG dedi: Şirket kurmak lazım onun içinde 18 yaş gerekli. Fakat ben eBay dropshipping yapacağım EBay'da şirket zorunlu değil. Kendi adıma banka hesabım da var. Genişletmek için tıkla... Payoneer hesabı gerekiyor diye biliyorum oda 18 yaş sınırı olması lazım.
GrsFG dedi: Şirket kurmak lazım onun içinde 18 yaş gerekli. Fakat ben eBay dropshipping yapacağım EBay'da şirket zorunlu değil. Kendi adıma banka hesabım da var. Genişletmek için tıkla... Payoneer hesabı gerekiyor diye biliyorum oda 18 yaş sınırı olması lazım.
G GrsFG Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 Kuzularınsessizliği dedi: Payoneer hesabı gerekiyor diye biliyorum oda 18 yaş sınırı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Payooner den baska yokmu 18 yas alti hesap acilan ve ebay in destekledigi
Kuzularınsessizliği dedi: Payoneer hesabı gerekiyor diye biliyorum oda 18 yaş sınırı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Payooner den baska yokmu 18 yas alti hesap acilan ve ebay in destekledigi