Dropshipping hakkında sorular

AhmetOrs

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle bu işten anlayan varsa düzgün cevap yazabilirler mi yani bir maymuna anlatır gibi çünkü hiçbir şey bilmiyorum. Adım adım ne yapmam lazım? Dropshpping de adım adım tane tane en basitinden anlatabilir isiniz? Ne satmam lazım? Nasıl kargolicam? Parayı nereden alacağım ve daha 15 yaşındayım.

Gayet güzel kazançlar bırakan bir iş modeli, fakat asla tavsiye etmiyorum tahminimce maymun eğitimcilerin gazı ile bu yola koyuldun. Dropshipping sermaye mevzusuda yaptığın platforma göre değişir Amazon içinmin 3500-4000 USD idealdir, fakat şunu bil ticaret modelleri arasında en büyük riske sahip iş modellerindn birisi zamanında çok güzel kazançlarda elde ettim çok fazla parada kaptırdım. Gelecektede güzel bir gelir kapısı oluşturmak istiyorsan daha sürdürülebilir iş modellerine kafa yormanı tavsiye edebilirim. Dropshipping biraz vur kaç gibi bir iş modeli.

Yapmanız gereken en önemli şey araştırmayı öğrenmek. Daha en temelden bu bilgilerin önünüze koyulmasını bekliyorsanız hiçbir şey yapamazsınız.

Son düzenleme:
Ama neden araştıracağım internete can alıcı bilgiler bulamıyorum neden başlayacağımı bilmiyorum mesela bana birkaç internet sitesi atar mısınız araştırmam için.

Bunu kime hayrına bilgi paylaşımı adı altında yapmaz ücretini versende aynı şey geçerli, en basitinden YouTube veya Facebook grupları üzerinde araştırmalar yapıp deneme yanılma ile öğrenebilirsin. Başta dediğim gibi tavsiye etmiyorum bu düzeyde olduğundan dolayı elindeki paradan olma ihtimalin çok yüksek öncelik olarak daha farklı iş modellerini ve mümkünse TR içerisinde yapabileceğin şeyleri araştır.

2000 TL sermaye ile bu iş yapılabilir mi peki?
Malesef 2000 TL ile şuanda hiçbir iş yapılamıyor nerdeyse min 15.000 TL tavsiyemdir. Düşük bütçe ile girerseniz masraflardan dolayı ürünlere para kalmıycaktır. İade ve aksaklıklarıda işin içine katarsak min 15.000 TL aylık olarak tatmin edici bir kar çıkarmaya yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı